Van választásunk

0
788

Ha minden így marad, a fiatalok még láthatják Magyarország vesztét!

Az országnak vagy egy tisztességes baloldali kormánya lesz, és Magyarország újra Köztársaság lesz, vagy egy Putyin által irányított kormánya, amelyet alapvetően az Oroszok állítanak majd fel, és akkor Magyarország nyugatiból, végleg keleti országgá válik.

A Fidesz saját sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszél, a hatalomban maradásról, bevándorlásról, mert hiába trükköznek a számokkal, nem fejlődik az ország. A haveroknak, családtagoknak odaadott több ezermilliárd forint lassan felemészti Magyarországot és a gazdaságot.

A Fidesz kampányában se híre, se hamva, a valós problémáknak és megoldásoknak, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről, gyermekeink jövőjéről, az egészségügyről, az oktatásról, és ennek az az oka, hogy „Orosz cenzúra alatt állnak”.

Egymás után látnak napvilágot olyan hangfelvételek, amelyeken maguk „a Fideszesek” beszélnek működésükről. A mechanizmus lényege, hogy közpénzen beszervezett aktivistákat a CÖF-be tömörítik, majd ezek látszólag hivatalosan is fellépnek a másként gondolkodó emberek ellen, „a Fidesz birodalmának eszmerendszeréhez” tartozó célokért, amelyek közül most a legfontosabb a hatalom megtartása. Ezek azután megtámadják a baloldali embereket, ennek érdekében Oroszországból is nyomást gyakorolnak a Fideszre, majd a választások befolyásolásával el akarják érni, hogy továbbra is csak a Fidesz képviselői kerüljenek a parlamentbe, végül pedig az üzleti haszon Orbán Viktor és köréhez kerüljön.

Magyarországon körülbelül 2 ezer ismert, fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban végleg orosz kézre juttassák a kormányt, és egy keletbarát, Putyin által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

Határozott képviseletre van szükség Brüsszelben!

Ha a Fidesz nyer a választásokon, a brüsszeli képviselők júniusban döntést hozhatnak Magyarország kizárásáról az Európai Unióból, azonban Magyarország, a Magyarok érdeke nem ez.

A júniusi EU-csúcson olyan miniszterelnöknek kell képviselnie Magyarországot, aki a bennmaradást tudja garantálni, és nem a kilépést szorgalmazza.

Legyen 2018-ban kétszer Karácsony!