72 évesen lesz ismét apa Mick Jagger

0
2274

Zajlanak az események a Rolling Stones háza táján.

Májusban megszülettek a gitáros, Ronnie Wood ikerlányai, most pe­dig kiderült, hogy Mick Jagger is ha­marosan újfent apai örömök elé néz. Kedvese, a 29 éves balerina ugyanis három hónapos terhes.

A rockerek októberben ismét színpadra állnak legendás bandájukkal a kaliforniai Desert Trip fesztiválon, szóval a tagok nem a hetven év körüliek szokványos életét élik.

Jagger és párja, Melanie Hamrick egyébként két éve jár, közös babát nem terveztek, legalábbis egy közeli forrás megfogalmazása alapján, aki azt mondta: nagyon meglepődtek, de hihetetlenül boldogok. A Stones frontembere és a balerina egyébként nem él együtt, és a jövőben sem terveznek közös háztartást.

? Melanie nagyon amerikai, sosem költözne Londonba, helyette Los Angeles környékén nézeget lakásokat, hogy közel legyen a szüleihez. Mick pedig nem megy már bele hivatalos, szabályokhoz kötött kapcsolatba, mindkettőjüknek így a legjobb. Gyakran találkoznak egyébként, és ez természetesen a baba megszületése után is így lesz. Melanie mindig arról áradozik, hogy Mick a legfantasztikusabb férfi, akivel valaha találkozott ? mesélte a névtelen barát.

A balett-táncos borzasztóan izgatott a gyerekvárás miatt, az ismerős szerint alig várja, hogy anya le­gyen. A Rolling Stones énekese már tapasztalt apuka: hét gyereke, öt unokája és egy dédunokája van.