Jogok

Szerzői jogok

A Heves Megye Online portálján található tartalom Bíró József (“kiadó”) a továbbiakban (Heves Megye Online), szellemi tulajdona.

A Heves Megye Online fenntart minden, az oldalak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és annak terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Heves Megye Online tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a Hatvani Hírháttér így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Heves Megye Online oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Heves Megye Online követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Heves Megye Online-tól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hevesmegyeonline.hu domain név, továbbá a “Heves Megye Online” “Heves Megye” mint időszaki lap, név a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál valamint a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál  bejelentett és engedélyezett név, ezért szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Heves Megye Online előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A más oldalakról honlapunkon felhasznált hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Heves Megye Online pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Heves Megye Online  nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!