Pucérszelfi: Lemondott Gréczy Zsolt

0
607
Kép forrása: google.com

Nem szeretné, hogy pornográf képeinek nyilvánosságra kerülése terhelné a Demokratikus Koalíciót, ezért 2019. december 31-i hatállyal lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt, jelentette be a politikus az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este.

Hozzátette: döntéséről péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is. Mivel mandátumát listáról szerezte, a DK elnöksége dönthet, hogy azt ki kapja meg.

Mai fejével nem csinálná meg ezeket a képeket, arra azonban nem tud és nem is akar visszaemlékezni, hogy annak idején elküldte-e valakinek, jelentette ki.

Gyurcsány Ferenc pártelnök nem sokkal Gréczy ATV-s bejelentése után azzal kommentálta a történteket, hogy ezek után más körülmények között fog segíteni bennünket.
Mi meg vigyázunk rá.

“Ma is megtanultuk, hogy a jog igazsága nem egyenlő a politika igazságával. Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett. Zsolt az eddig megismert állításokkal ellentétben nem zaklatott senkit. Szerelmi kapcsolatai meg nem tartoznak ránk. Nem ítélkezünk szerelem dolgában. Ellenfeleink megtették,” tette hozzá.